Laddar...

Djeco - Spel för barn - Eduludo - Batonnix

279,00 kr
Ett kreativt och pedagogiskt spel där barnet ska försöka återskapa en bild med hjälp av ett visst antal trästavar i olika längder.
Leveransinformation
GRATIS FRAKT på alla ordrar i Sverige
Tillgänglighet: I lager, 1 - 2 dagars leverans!
Se mer från: Djeco
SKU
bri-DJ08268

Pedagogiskt spel från Djeco, Eduludo Batonnix - rolig leksak

Ett kreativt och pedagogiskt spel där barnet ska försöka återskapa en bild med hjälp av ett visst antal trästavar i olika längder. Detta är ett enkelt, roligt spel som på ett kul sätt kan lära barnet förstå de ganska komplexa begreppen mått och avstånd med hjälp av lagom kluriga övningar. Dessutom ger spelet en enkel introduktion till matematik genom sina övningar med fysiska föremål.
Trästavarna har olika färger för varje längd och har dessutom markeringar så att barnet kan räkna hur långa de är. Det finns två exemplar av varje längd och tio olika längder, men man får inte använda vilka man vill i utmaningarna. Utmaningarna är också uppdelade i tre olika svårighetsgrader så att barnet kan gå vidare i sin egen takt.
Längst upp på varje utmaningskort anges svårighetsgraden med antingen en, två eller tre ifyllda stjärnor, och under detta ser ni vilka trästavar som ska användas för just den utmaningen. Sedan ska barnet försöka återskapa bilden genom att placera ut dessa stavar över bilden så att alla rutor fylls, utan att stavarna sticker utanför linjerna. För att kolla om hen gjort rätt är det bara att hitta det lilla kortet med ett motiv som matchar bilden barnet har försökt återskapa och kolla på dess baksida - så spelet är självkorrigerande.
Detta spel är dessutom tillverkat av FSC®️-certifierad kartong och papper, vilket är bättre för miljön.
Innehåll: 20 trästavar (i tio olika färger och längder), 18 stora dubbelsidiga kort med utmaningar, 36 små illustrerade kort med lösningar på baksidorna,1 häfte med spelregler på tio språk inklusive svenska, 1 förvaringsask.
Produktinformation
Material FSC®️ certifierad kartong och papper.
Mått förpackning 21,5 x 21,5 x 4 cm
Rekommenderad ålder Från 4 år
Från 3 år Från 3 år
CE-märkt CE-märkt
Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.